ОСТАННІ НОВИНИ

За порядком на «Олімпійському» стежитимуть 10 000 правоохоронців

Наталя Дуляба

|

Під час дебатів на НСК «Олімпійський» чинного Президента України Петра Порошенка і кандидата на цей пост за безпекою стежитимуть 10 000 правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МВС України.

 

Як розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, щоб подивитись дебати, на стадіон мають прибути близько 60 000 людей, відтак за дотриманням безпеки стежитимуть 10 000 правоохоронців.

«У зв’язку з проведенням дебатів між кандидатами на пост президента на НСК «Олімпійський» на в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація, людей привозять зі всієї країни. Поліцейські працюють над її вирішенням. Просимо водіїв ставитися з порозумінням», – зазначив Сергій Яровий.

Нагадаємо, сьогодні, 19 квітня, о 19:00 год. на НСК «Олімпійський» мають відбутися дебати між двома кандидатами у президенти України: діючим главою держави Петром Порошенком і новачком в політиці Володимиром Зеленським. Детальніше про те, хто їх вестиме, та яким буде формат, читайте тут.

Також дебати мають відбутися сьогодні о 21:00 год. у студії «Суспільного».

Фото: Facebook Ігоря Жданова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *