ОСТАННІ НОВИНИ

Президентські дебати у студії «Суспільного». НАЖИВО

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, після дебатів на НСК «Олімпійський» чинний Президент України Петро Порошенко та кандидат на цей пост Володимир Зеленський мають прибути ще й у студію «Суспільного», як це передбачає законодавство. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Згідно з законодавством, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня. Вони відбуваються у прямому ефірі в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України, а їхня тривалість повинна становити не менше 60 хвилин. Дебати мають відбутися між 19:00 та 22:00 год.

У студії «Суспільного» дебати між кандидатами на пост Президента України розпочнуться о 21:00 год. і триватимуть упродовж години. Ведучою буде журналістка Мирослава Барчук.

Якщо Володимир Зеленський не приїде у студію «Суспільного» на дебати, то Петру Порошенку замість години агітації запропонують відповісти на питання громадських активістів та лідерів суспільної думки. Якщо прибудуть обидва кандидати, то відбудуться повноцінні національні дебати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *