ОСТАННІ НОВИНИ

Під час дебатів Порошенко і Зеленський стали на коліна

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, під час дебатів на НСК «Олімпійський» чинний Президент України Петро Порошенко та кандидат на цю посаду Володимир Зеленський стали на коліна на знак пошани до родин загиблих бійців на Донбасі. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Таку ініціативу висунув Зеленський, який відповідав на запитання Порошенка щодо ініціативи «стати на коліна перед Путіним». Шоумен заявив, що його слова були вирвані з контексту.

«Що стосується колін, то слова були вирвані з фрази. Перед початком війни, коли вже були на Майдані наші люди, наші українці, були загиблі, я звертався до кожного з президентів, казав Януковичу: “Будь-ласка, підіть з поста президента, заспокойтесь”. Далі я звернувся до Путіна і сказав: “Я готовий стати на коліна, тільки не ставте на коліна Україну”», – сказав Зеленський.

Потім він перейшов частково на російську мову, додавши, що «з приводу колін будь-якій розумній людині це було зрозуміло».

«Я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір’ю, яка не дочекалася сина з фронту, перед кожною дитиною, яка не дочекалась свого батька, перед жінкою, яка не дочекалась свого чоловіка. І вас запрошую», – звернувся Зеленський до Порошенка.

Після цього Зеленський став на коліна, звертаючись безпосередньо до глядачів на стадіоні. А Порошенко своєю чергою опустився на коліно і поцілував державний прапор, який тримала волонтерка Тетяна Ричкова, чоловік якої загинув у 2014 році біля Єнакієвого.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *