ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік погрожував револьвером патрульним, які приїхали на сімейну сварку

Вероніка Рой

|

У Львові патрульні, приїхавши на сімейну сварку, затримали чоловіка, котрий погрожував їм револьвером. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як повідомляється, сьогодні зранку екіпажі патрульної поліції отримали виклик на вулицю Балабана, де в одній з квартир перебуває чоловік з пістолетом. Виявилося, що це син заявниці, який напередодні вже завдав матері тілесні ушкодження.

«Інспектори прибули на місце події. Потерпіла повідомила, що її син лежить на ліжку в іншій кімнаті. З дозволу заявниці офіцери заглянули до нього в кімнату та представилися. Чоловік миттєво витягнув предмет, схожий на пістолет, та вистрілив в сторону патрульних. Інспектори скоротили відстань із зловмисником та повалили його на підлогу. До чоловіка застосували спецзасіб – кайданки. На місце прибула слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Експерт вилучив гільзу та предмет, схожий на пістолет. Попередньо це – револьвер під патрон флобера», – йдеться у повідомленні.

На даний момент вирішується питання про затримання особи за ст. 208 КПК (Уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *