ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальне підприємство возитиме на таксі працівників міськради Львова за 1,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

У тендері на забезпечення послуг таксі для виконавчого комітету Львівської міськради виграло комунальне підприємство «Ратуша-сервіс», яке згодилось возити працівників мерії за більше, ніж 1,5 млн грн. Про це йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Наприкінці березня виконком міської ради оголосив тендер на послуги таксі до 31 грудня 2019 року. За цей час потрібно проїхати 173 200 км. При цьому вартість закупівлі не повинна була перевищувати 1 610 000 грн.

Участь у торгах взяли два підприємства: ЛКП «Ратуша-сервіс» із пропозицією у 1 547 537,24 грн та ТзОВ «ЛВ-Транс-Авто» із 1 601 000 грн. Комунальне підприємство погодилось надати послуги таксі за меншу суму, ніж фірма-конкурент, тож переможцем стала саме «Ратуша-сервіс».

В умовах тендеру не вказано, кого саме потрібно буде возити на таксі: чи членів виконавчого комітету, чи працівників його апарату, чи інших посадовців мерії. Втім зазначено, що компанія-переможець надаватиме послуги з перевезення у робочі, святкові та вихідні дні, в тому числі й за межі Львівської області і навіть України.

Як зазначено у тендерній документації, фірма-переможець має до кінця року надавати послуги з перевезення на вісьмох автомобілях іноземного виробництва. Шість із них повинні бути підвищеного рівня безпеки, не раніше 2017 року випуску, мати клімат-контроль, передні та задні електросклопідіймачі, тип кузова – седан.

П’ять автівок ще мають мати об’єм двигуна від 1,6 л, інші – від 2,0 до 2,4 л. Також фірма має забезпечити виконкому ще вантажно-пасажирський автобус і мікроавтобус на менше, ніж на сім місць.

Відтак ЛКП «Ратуша-сервіс» надасть чотири автомобілі Skoda Superb, а також Skoda Octavia, Toyota Camry, ГАЗ 33023 (вантажний) і мікроавтобус Mercedes Sprinter.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Водночас серед документів, які подало на тендер ЛКП «Ратуша-сервіс», є відгук від департаменту розвитку міськради Львова. У ньому йдеться, що протягом 2018 року підприємство вже надавало послуги з перевезення і жодних зауважень до їхньої якості не було.

Додамо, що ЛКП «Ратуша-сервіс» існує з 2000 року, підпорядковується департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради. Серед основних видів його діяльності є транспортні послуги, послуги з прибирання приміщень та послуги з відвідування вежі Ратуші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *