ОСТАННІ НОВИНИ

Бориславця зі судимістю знову взяли під варту через п’ять пограбувань

Соломія Григор'єва

|

В Бориславі поліцейські взяли під варту рецидивіста, причетного до п’яти пограбувань. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Бориславському відділенні поліції триває розслідування у межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами п’яти пограбувань. Встановлено, що до їх скоєння причетний 29-річний місцевий мешканець, який менше року тому звільнився з місць позбавлення волі, де він відбував покарання за майнові злочини.

Так, 23 грудня минулого року о шостій ранку на вулиці Сосюри у місті Борислав зловмисник зірвав з шиї 39-річної місцевої мешканки золотий ланцюжок, 6 січня на вулиці Коваліва забрав у 41-річної жительки міста срібні прикраси, 28 лютого на цій же вулиці заволодів мобільним телефоном 27-річного мешканця Борислава.

Суд обрав зловмисникові міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Проводиться досудове розслідування, триває перевірка щодо причетності рецидивіста до інших аналогічних злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *