ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до 4 років тюрми засудили двох грабіжників

Вероніка Рой

|

Суд на 4 роки ув’язнив двох грабіжників – 27-річного уродженця Львівщини та 23-річного Рівненщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як повідомляється, 19 травня 2017 року вказані особи напали на потерпілого та застосувавши насильство, викрали мобільний телефон та гроші на загальну суму понад 3 тисячі гривень. Інцидент стався неподалік Залізничного вокзалу на площі Двірцевій, 1 у Львові.

«Зловмисники бризнули особі у обличчя невідомою рідиною, спричинивши йому хімічні опіки обох очей, слизової носа та рота. При цьому, один із лиходіїв утримував чоловіка за шию, унеможливлюючи опір. Окрім цього, 23 травня 2017 року, на літньому майданчику кафе на вул.Чернівецькій, 17 у Львові, грабіжники таємно викрали з кишені особи напідпитку майже 2 тисячі гривень. Проте цього разу крадіїв викрили та затримали правоохоронці», – повідомляють у прокуратурі

Відтак, фігурантів визнано винним та засуджено до реальної міри покарання. Одному із них доведеться відсидіти за ґратами 4 років та 1 місяць, а іншому – 4 років 6 місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *