ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня Лаура Перголіцці дасть сольний концерт у Львові

Андрій Котенський

|

До Львова 18 квітня з великим сольним концертом завітає популярна американська співачка, авторка хітів Лаурі Перголіцці. Про це повідомляють організатори заходу.

Зауважимо, що концерт у рамках світового Heart To Mouth Tour відбудеться у приміщенні велотреку СКА. Початок – о 20:00.

Лаурі Перголіцці (LP) знадобилося лише два роки для того, щоб стати однією із найулюбленіших поп-рок-співачок в Україні: її з однаковим успіхом приймають як на сольних аншлагових концертах, так і на масштабних фестивалях. Пісню Lost On You, завдяки якій LP піднялася на вершини чартів в Італії, Іспанії, Польщі та інших країнах континентальної Європи, на українських концертах давно співають хором.

Однак LP не зупиняється на досягнутому: нещодавно вона записала спільний сингл із французькою дівою Мілен Фармер N’oublie pas – і він моментально потрапив на перше місце у французькому чарті iTunes. Крім того, серед творчих новин Лаурі – співпраця з екс-лідером The Smiths, легендарним автором пісень Морріссі: дві їхні спільні пісні можна почути у його альбомі кавер-версій.

Під завісу 2018 року LP потішила своїх фанів новим, п’ятим за ліком, студійним альбомом Heart To Mouth. А вже зараз гастролює світом із Heart To Mouth Tour. Перед Львовом у квітні в концертному графікуLP – Харків, Київ та Одеса. Одразу після України у квітні-травні концерти туру продовжаться у США, Канаді, Франції, Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Чехії, Італії, Швейцарії, Великій Британії.

«Для мене всі мої слухачі – одна велика сім’я. Коли бачиш сяючі очі, усвідомлюєш, що твоя музика проникає в них. І це ні з чим незрівнянні відчуття, справжнє диво. Я розумію, що моїм шанувальникам абсолютно неважливо, як я виглядаю, скільки мені років – головне, що вони занурюються в пісні, вловлюють той меседж, який передаю їм. Нас об’єднує любов», – каже LP.

Квитки онлайн доступні тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *