ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський записав чергове звернення до Порошенка

Соломія Головіна

|

Кандидат на пост Президента України, шоумен Володимир Зеленський записав черговий відеоролик, звертаючись до чинного Глави держави Петра Порошенка. Відповідне відео з’явилося на Facebook-сторінці «Команди Зеленського».

 

Він дорікнув Петру Порошенку, наголосивши, що йому варто перейти від фрази «я почув» до «я зроблю».

«А саме: посадили вбивць Катерини Гандзюк, посадили «свинарчуків», згадали про те, про що забули – про наших полонених моряків, які зараз сидять за ґратами і чекають, поки ви набігаєтесь по каналах в пошуках Зеленського, наздаєтесь всім аналізів та накричитесь на стадіоні. Будь ласка, зробіть це, це – ваші справи», – сказав Володимир Зеленський.

При цьому він додав: «Дебати – 19-го, справи – щодня».

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав чинного Главу держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик, та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків.

Своєю чергою Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб», а потім опублікував свої результати «заднім числом». Згодом у команді Петра Порошенка заявили, що хочуть аналізів волосся Зеленського, адже саме у ньому зберігаються наркотики протягом майже 90 днів.

4 квітня Зеленський запропонував Тимошенко провести дебати в ролі ведучої і дав їй на роздуми 24 години, втім вона проігнорувала його пропозицію.

Петро Порошенко анонсував проведення дебатів на «Олімпійському» 14 квітня. Однак Володимир Зеленський не прибув на стадіон.

При цьому команда Зеленського опублікувала запрошення на дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *