ОСТАННІ НОВИНИ

Курсантам Академії сухопутних військ присвоїли військові звання

Соломія Григор'єва

|

У Національній академії сухопутних військ курсантам вручили відзнаки Президента України та Міністра оборони України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі академії.

 

Сьогодні, 15 квітня, під час ранкового шикування особового складу Національної академії начальник військового вишу генерал-лейтенант Павло Ткачук від імені Президента України вручив низці військовослужбовців відзнаки «За Участь в антитерористичній операції» та відзнаки Міністра оборони України «За сумлінну службу» військовослужбовцям навчального закладу. Також він вручив погони офіцерам, яким було присвоєно чергові військові звання.

Опісля було відзначено кращих спортсменів, зокрема вручено кубки, грамоти та медалі за участь у змаганнях різного рівня.

Так, курсанти Національної академії активно та гідно представили свою альма-матер на змаганнях серед вишів Львівської області. У змаганнях зі спортивного орієнтування команда академії виборола І місце. Чемпіонами стали курсанти Володимир Янков, Тетяна Токар, Сергій Рузак та Юрій Скипка. Призерами Універсіади стали курсанти Євген Бігун, Тетяна Самотей, Денис Трач, Альона Русанова, Катерина Куцька.

У змаганнях з вільної боротьби призерами стали Андрій Сікорський, Артем Вітюк, Владислав Чугуєнко, Андрій Убогий, Ігор Атаманюк. Збірні команди хлопців та дівчат Національної академії з волейболу в ІІ турі здобули чергові перемоги.

Також військовослужбовці Академії посіли призові місця у Львівському напівмарафоні: зокрема, молодший сержант Володимир Йовик та курсант Тарас Сало у своїх вікових категоріях здобули 2 та 3 місця відповідно. А на Чемпіонаті Львівської області з жиму лежачи курсанти Артем Шишко та Андрій Дорота завоювали 1 та 3 місця відповідно.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *