ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув український військовий, ще двох поранено

Наталя Дуляба

|

Минулої доби, 12 квітня, на Донбасі російські окупанти 14 разів обстріляли українські позиції, при цьому сім разів застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики обстріляли позиції наших військ 11 разів біля Авдіївки, Опитного, Гнутового, Новоселівки Другої, Верхньоторецького, Чермалика, Лебединського та Пищевика.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ» окупанти тричі обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу Новозванівки, Троїцького і Зайцевого.

Минулої доби ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під час обстрілів один український захисник загинув, ще двоє військовослужбовців отримали поранення.

Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об’єднаних сил. За даними розвідки, 12 квітня двох окупантів було знищено, трьох – поранено. Також підрозділи Об’єднаних сил знищили бойову машину піхоти БМП-1 противника.

Від початку поточної доби обстрілів українських позицій не зафіксовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *