ОСТАННІ НОВИНИ

Божик випустив мотиваційний кліп про шлях Параолімпійського чемпіона Андрія Демчука

Андрій Котенський

|

Львівський скрипаль-віртуоз Олександр Божик випустив перший офіційний відеокліп «Don’t Stop». Для мотиваційної композиції екранізували реальну історію львівського візочника Андрія Демчука, який попри усі життєві перепони став Параолімпійським чемпіоном у фехтуванні.

«Що б не сталося в житті, не зупиняйся, не опускай руки і зможеш досягнути успіху – головна ідея пісні «Don’t Stop».

За сюжетом, фехтувальник спарингує в залі. В нього не все вдається, він втрачає ініціативу і програє тренувальний спаринг… Згодом спортсмен втрачає ногу. Наступають важкі будні після операції. Але він не здається, продовжує тренуватися, спарингує на візку з іншим спортсменом. Невдовзі йому виготовляють протез, він вчиться заново ходити. У підсумку, герой продовжує тренуватися з більшим завзяттям і стає переможцем.

Головний герой кліпу – реальний спортсмен Андрій Демчук. Львів’янин зміг побороти свої сумніви і досягнув успіху – став паралімпійським чемпіоном.

Цікаво, що авторська композиція «Don’t Stop» увійшла до першого альбому «The First», у якому окрім каверів на світові хіти є також багато власної музики скрипаля.

Після перемоги у змаганнях з фехтування на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро Андрій Демчук заспівав гімн України і розплакався у прямому ефірі після слів про те, що свою медаль він присвятив загиблим воїнам АТО, серед яких – двоє його друзів.

Довідково: Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, шоумен, явище в сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика. Суперфіналіст популярного шоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги рекордів України», учасник багатьох талант-шоу серед яких «Хвилина слави», «Британія шукає таланти», «Італія має талант». Після свого феєричного виступу на польському шоу «Mam talent» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».

Раніше Львівський портал публікував інтерв’ю Андрія Демчука: «Найбільший успіх у моєму житті – це те, що я народився в Україні»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *