ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ переводять техніку на літній режим експлуатації

Андрій Котенський

|

У військових частинах Львівського гарнізону тривають заходи з переведення озброєння та військової техніки на режим експлуатації у весняно-літній період. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МОУ (Львів).

 

За даними військових, попереду щоденна експлуатація військових автомобілів в умовах спекотних літніх місяців. Отже, водії та техперсонал повинні переконатись у абсолютній справності усіх вузлів та агрегатів. Цикл технічних робіт стартував у парках бойових машин і триватиме до кінця квітня поточного року.

В процесі виконання технічних робіт здійснється постійний контроль за якістю робіт із розрахунком, щоб до закінчення робочого дня техніка була боєздатна та готова до експлуатації. Адже завдання із забезпечення повсякденної діяльності військових частин ніхто не скасовував.

Для якісного забезпечення переведення ОВТ у парках військових частин організовано спеціалізовані пости з наданням технічної допомоги підрозділам, а також пости з надання першої медичної допомоги.

Після закінчення циклу робіт, комісіями військових частин буде організовано перевірку якості виконання сезонного обслуговування та готовності озброєння та військової техніки до експлуатації у весняно-літній період із складанням акту перевірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *