ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вийшли на підтримку полонених українських моряків

Андрій Котенський

|

Військовослужбовці Національної академії взяли участь в акції на підтримку полонених українських моряків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії сухопутних військ.

 

Військовослужбовці Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяли участь в акції на підтримку полонених українських моряків, затриманих 25 листопада 2018 року. Захід відбувся у Львові, на площі перед пам’ятником Тараса Шевченка. Участь у ньому взяли декілька сотень львівських студентів, курсантів, а також львів’яни та гості міста.

Захід розпочався зі спільної молитви за здоров’я та швидке повернення на Батьківщину українських військовослужбовців. Здійснив молебень Голова Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ отець Степан Сус.

Після офіційної частини кожен учасник акції написав на футболках слова підтримки та листи зі словами вдячності та поваги до позиції українських полонених моряків. За словами організаторів, футболки та листи будуть передані хлопцям до місць, де їх утримують в полоні.

Фото: НАСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *