ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові лунатиме музика Скорика та Паганіні

Андрій Котенський

|

Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» виконає «24 Каприси для великого симфонічного оркестру» Ніколо Паганіні – Мирослава Скорика. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської філармонії.

 

У програмі знамениті «24 Каприси для великого симфонічного оркестру» Скорика-Паганіні та оригінальні Каприси № 24, 9, 5, 23 Паганіні для скрипки соло.

«Маестро Мирославу Скорику – 80! І це велика честь і дарунок долі бути його сучасниками: мати можливість спілкуватись з ним, виконувати прем’єри його творів, надихатись його любов’ю до життя і кожного разу захоплюватись його влучним і тонким гумором. Його Карпатський концерт, музика до фільму «Тіні забутих предків» та знаменита «Мелодія», неперевершені пісні «Не топчіть конвалій» чи «Намалюй мені ніч» стали не лише улюбленими творами кількох поколінь, але й яскравим явищем сучасної української музики», – йдеться у повідомленні.

Митець також є художнім керівником оркестру «INSO-Львів», до ювілею якого в 2018 році музиканти підготували особливий подарунок – запис та випуск диску «Paganini by Arrangement», до якого увійшли всі 24 каприси Ніколо Паганіні в обробці для великого симфонічного оркестру Мирослава Скорика.

Концерт відбудеться 29 березня об 19:00 у Львівській філармонії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *