ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові курсант університету внутрішніх справ затримав 19-річного розбійника

Вероніка Рой

|

Курсант Львівського державного університету внутрішніх справ затримав 19-річного зловмисника, який намагався відібрати у жінки сумочку з грошима – тисячею доларів США та двадцятьма тисячами гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Повідомляється, що курсант 25 березня близько 14.45 на перехресті вулиць Раппопорта та Шолом-Алейхема, почувши крики жінки про допомогу, затримав нападника та передав його поліцейським, які оперативно прибули на місце події.

Як встановили правоохоронці, 19-річний студент одного із львівських вишів, з маскою на обличчі, зненацька напав на 54-річну місцеву мешканку. Він, погрожуючи ножем, намагався відібрати у потерпілої сумочку, в якій знаходилися грошові кошти в сумі 1 000 доларів США та 20 000 гривень.

«Це мужній вчинок справжнього чоловіка. Приємно, що майбутній працівник поліції беззастережно став на захист літньої жінки, на захист правопорядку. Його небайдужість, нетерпимість та загострене відчуття справедливості гідні наслідування», – зазначив очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *