ОСТАННІ НОВИНИ

Топ-події у Львові, які варто відвідати

Вероніка Рой

|

У Львові відбувається ціла низка різноманітних подій на будь-який смак та вік. Львів – місто, в якому можна відкрити для себе щось особливе, скільки б разів його не відвідував. Пропонуємо не прогавити події, які не залишать вас байдужими. Ми завжди знаємо, куди піти у Львові.

 

Неординарні та навіть неформальні Lord Of The Lost вперше в Україні. І хлопці не прогадали, коли обрали для свого концерту місто Лева. Вони презентуватимуть свій новий альбом під назвою «Thornstar». Це буде щось неймовірне як з боку музики, так і з боку самого шоу. Стиль, в якому пише свої пісні гурт Кріса Хармса не має певного визначення. Там присутні мотиви готичного року, глем-року, індастріалу та металу. Самі представники говорять, що їхня творчість це щось подібне між творчістю «HIM» та «Rammstein».

Саме зі Львова планують розпочати свій наймасштабніший стадіонний тур український гурт «Антитіла». Наприкінці весни цілий стадіон «Арена Львів» співатиме в унісон такі знайомі усім пісні і емоції радості захоплюватимуть кожного. Адже ми знаємо, що щастя завжди «Там, де ми є». Встигни придбати квитки, поки вони не закінчились.

Фанатів та любителів футболу теж є чим порадувати. На сайті Тікетсбокс представлені для продажу абонементи на чотири домашні матчі нашої збірної в рамках European Qualifiers. Українська збірна відіграє два матчі на «Арена Львів» із Сербією та Люксембургом. Вболівай за нашу збірну та приходь підтримати своїх футболістів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *