ОСТАННІ НОВИНИ

Серійного автозлодія, який «працював» у Львові, посадили на два роки в тюрму

Наталя Дуляба

|

Личаківський райсуд м. Львова засудив до двох років позбавлення волі 38-річного львів’янина, який обкрадав автомобілі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці, протягом лютого-березня 2018 року не раз судимий за корисливі злочини львів’янин проникав в автомобілі та викрадав звідти майно і документи власників. Загальна сума завданих збитків склала більше 20 тисяч гривень.

Загалом поліцейські зафіксували чотири випадки викрадення чужого майна з транспортних засобів. Зловмисник розбивав вікна автівок і за допомогою заздалегідь заготовленого предмету залазив у салон чи багажне відділення. «Працював» він переважно уночі.

За цими фактами було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно). Нещодавно суд призначив покарання чоловіку у вигляді двох років тюрми.

Зазначимо, що нові злочини правопорушник вчиняв, будучи звільненим судом від відбування покарання з випробуванням, проте належних висновків так і не зробив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *