ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників міськради Львова возитимуть на таксі за 1,6 мільйона гривень

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради замовив послуги таксі на 1 610 000 гривень. Відповідне оголошення розмістили сьогодні, 26 березня, у системі публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Виконком міської ради шукає таксі, яке надаватиме транспортні послуги до 31 грудня 2019 року. За цей час потрібно проїхати 173 200 км. При цьому вартість закупівлі не повинна перевищувати 1 610 000 гривень. Тобто витрати на перевезення в середньому становитимуть понад 177 000 гривень на місяць.

В умовах тендеру не вказано, кого саме потрібно буде возити на таксі: чи членів виконавчого комітету, чи працівників його апарату, чи інших посадовців мерії. Втім зазначено, що компанія-переможець надаватиме послуги з перевезення у робочі, святкові та вихідні дні, в тому числі й за межі Львівської області і навіть України.

Як йдеться у тендерній документації, фірма-переможець має до кінця року надавати послуги з перевезення на вісьмох автомобілях іноземного виробництва. Шість із них повинні бути підвищеного рівня безпеки, не раніше 2017 року випуску, мати клімат-контроль, передні та задні електросклопідіймачі, тип кузова – седан.

П’ять автівок ще мають мати об’єм двигуна від 1,6 л, інші – від 2,0 до 2,4 л. Також фірма має забезпечити виконкому ще вантажно-пасажирський автобус і мікроавтобус на менше, ніж на сім місць.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Сам аукціон відбудеться 15 квітня, перемогу у ньому здобуде та компанія, яка запропонує найнижчу ціну за перевезення. Подавати свої пропозиції фірми-перевізники можуть включно до 12 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *