ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Лев» завдяки банку крові врятувало життя першому пацієнту

Вероніка Рой

|

У Першій комунальній ветеринарній клініці ЛКП «Лев» завдяки банку крові, який нещодавно запрацював у Львові, врятували життя першому пацієнту. Про це у Facebook інформує ЛКП «Лев».

 

Як повідомляється, першим пацієнтом стало цуценя хаскі віком 2,5 місяці. У нього було виявлено бабезії –внутріклітинні паразити, які уражають еритроцити крові у тварин та людей.

«Тварина майже не реагувала на зовнішні подразники. В першу годину вливання еритроцитарної маси цуценя вже почало піднімати голову. Після завершення процедури тварина була активною, змогла сама підвестися на лапи і ходити по клініці. А згодом пацієнт з радістю зустрів господаря і був відпущений додому», – розповів лаборант ЛКП «Лев» Тарас Басараб.

У Першій комунальній ветеринарній клініці ЛКП «Лев» наголошують, що зараз є потреба у поповненні банку крові.

«Якщо ваш собака здоровий, вакцинований, масою від 25 кг та віком 2-8 років, він може стати донором та врятувати життя тваринам, які цього потребують. А для тих, хто має бажання підтримати проект (за обладнання банку крові ЛКП «Лев» ще має сплатити 92 000 грн), на сайті lkplev.com є кнопка Donate, пункт «Банк крові для тварин Львова»», – додав Тарас Басараб.

Фото: Facebook-сторінка ЛКП “Лев”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *