ОСТАННІ НОВИНИ

«Плач автомобіліста». Дорогу у Старосамбірському районі обіцяють розпочати ремонтувати у травні-червні

Соломія Головіна

|

Керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло поінформував, що дорожники візьмуться ремонтувати дорогу у Старосамбірському районі, про яку зняли відео-кавер на популярну пісню гурту Kazka «Плакала». Про це повідомляє «Твоє місто».

 

Як він зазначив, протяжність усієї дороги становить 19 км, 16 із яких – з гравійним покриттям.

«У 2016 році ми почали ремонтувати її з асфальтованої частини. Тоді відремонтували один кілометр. Торік оновили ще 1,1 км. Цього року також плануємо роботи, але після затвердження переліку ремонтів», – каже Роман Кокотайло.

За його словами, з пропозиціями відремонтувати дорогу до області звернулася Старосамбірська райдержадміністрація та районна рада. Безпосередні роботи планують розпочати у травні-червні цього року.

«Щоб відремонтувати всю дорогу Мшанець – Стрілки, необхідно близько 60 млн гривень за умови, що буде один шар асфальтобетонного покриття», – додає Роман Кокотайло.

Нагадаємо, днями у мережі з’явилася пародія на відомий хіт гурту Kazka, знятий на дорозі Мшанець-Стрілки С141704 (Старосамбірський район). Мешканці також зареєстрували петицію про капітальний ремонт на сайті Кабміну та Львівської облради.

Як повідомляв Львівський портал, під час робочої поїздки на Львівщину Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман проінспектував перебіг ремонтних робіт на дорозі Львів-Пустомити-Меденичі. Зокрема, він також прокоментував кліп місцевих мешканців на хіт гурту Kazka про вщент розбиту дорогу у Старосамбірському районі, зазначивши, що йому «дуже прикро бачити, що ще дуже багато невідремонтованих доріг».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *