ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали водія львівської маршрутки, який насмерть збив школярку

Вероніка Рой

|

Львівські поліцейські затримали водія маршрутки, котрий скоїв наїзд на 9-річну школярку. Невдовзі суд обере для затриманого міру запобіжного заходу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначимо, дорожньо-транспортна пригода сталась 20 березня близько 17.30 на вулиці Величковського у Львові. Попередньо встановлено, що водій маршрутного автобуса, 58-річний мешканець міста Золочів, скоїв наїзд на пішохода, 9-річну львів’янку, котра від отриманих травм померла на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водій, котрий скоїв наїзд на дитину, затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Поліцейські встановлюють обставини події, досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *