ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок відкрили фотовиставку про «сонячних людей»

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 21 березня, до Міжнародного дня людини з синдромом Дауна на площі Ринок (перед входом у Львівську міську раду) відкрили фотовиставки #КолиСонцеУсередині. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Це соціальний фотопроект, який передає емоції та красу 10 непересічних особистостей — людей із синдромом Дауна, різних за віком, характером, уявленнями і відкритих до експериментів.

«Без учасників та батьків цієї фотовиставки не було б. Вони були терпеливими, дуже хорошими та щирими моделями. До мене прийшла думка, що в Україні я бачила мало таких творчих зйомок з людьми з синдромом Дауна. Ну і ми вирішили втілити її в життя», – розповіла фотограф, яка проводила зйомку, Марта Сирко.

Також під час відкриття виставки львів’яни мали можливість безпосередньо познайомитися із учасниками фотовиставки. А самі моделі отримали подарунки.

Окрім цього, більшість, хто відвідав захід, одягнули кольорові шкарпетки, аби насолодитись «сонячною іншістю».

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що до Міжнародного дня людини із синдромом Дауна у мережі запустили флешмоб #Lotsofsocks. Чимало львів’ян та відомих особистостей міста Лева долучилися до світового флешмобу та одягнули різнокольорові шкарпетки, а фото опублікували на своїх сторінках у соціальних мережах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *