ОСТАННІ НОВИНИ

Керівницю банку, яка незаконно привласнила 3,6 мільйони, засудили до 9 років тюрми

Соломія Григор'єва

|

На Львівщині 55-річну екс-керівницю одного із відділень банку на Львівщині засуджено до 9 років позбавлення волі за вчинення низки злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що упродовж 2012-2015 років, жінка вводила в оману клієнтів установи та нібито укладала з ними договори депозитних вкладів.

Фальшиві документи махінаторка скріплювала печаткою банку і власним підписом, проте, рахунки не відкривала та не реєструвала.

Обвинувачена заволоділа грошовими коштами дев’яти клієнтів на понад 928 тис грн, а також коштами банку в загальній сумі майже 3,6 млн грн.

Крім цього, зловмисниця під виглядом позики грошей у фізичних осіб шляхом обману незаконно заволоділа коштами 29 потерпілих на загальну суму понад 31 млн грн.

Вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 15 березня 2019 року зловмисницю визнано винною у вчиненні інкримінованих їй злочинів та засуджено до 9 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форми власності на строк 3 роки, з конфіскацією належного їй майна.

На даний час прокуратурою області готується апеляційна скарга на вказаний вирок суду, у зв’язку з м’якістю призначеного обвинуваченій покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *