ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини попереджають про сильний вітер

Наталя Дуляба

|

У суботу, 16 березня, у Львові та області прогнозують сильні вітри та дощ, подекуди зі снігом. Про це Львівському порталу повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі.

 

Вночі температура повітря становитиме 1-3 градуси тепла, вдень стовпчик термометра підніметься максимум до 10 градусів тепла. Дощ, місцями з мокрим снігом.

Також синоптики прогнозують на Львівщині сильний вітер, 15-20 м/с, подекуди пориви можуть сягати до 25-30 м/с. Такі погодні умови відповідають І рівню небезпеки.

Мешканців області закликають дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Також бажано не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 11 березня, буревій у Львові повалив дерева, пошкодив дахи й автомобілі та навіть перекинув накриття сміттєвого майданчика через запарковану машину. На території області сильний вітер знеструмив майже сотню населених пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *