ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія дозволила реконструювати занедбану будівлю у Рясному

Наталя Дуляба

|

Занедбані виробничі приміщення на вул. Т. Шевченка, 327 реконструюють під складський комплекс. Відповідні містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Інтенсив» видав сьогодні, 15 березня, виконавчий комітет міськради Львова. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Будівля на вул. Т. Шевченка, 327 розташована на земельній ділянці площею 11,9 га. Своїм рішенням виконком встановив, що максимальний відсоток забудови ділянки не повинен перевищувати 35%.

Ділянка належить до земель промисловості, її цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель та споруд підприємств переробної,машинобудівної та іншої промисловості. Також ділянка входить у зону В-4 – зону підприємств ІV класу шкідливості.

Виконком дозволив ТзОВ «Інтенсив» реконструювати існуючу занедбану споруду на вул. Шевченка, 327 під складський комплекс, а також встановив, що висота будівлі не повинна перевищувати 18 та 33 м.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Інтенсив» зареєстроване саме на вул. Т. Шевченка, 327. Підприємство створили ще у 1999 році, воно займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Засновником ТзОВ «Інтенсив» є Олександр Кондра – адвокат та викладач юридичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка. У 2017 році він претендував на посаду судді одного з судів Львівської області. Також Олександр Кондра є власником адвокатського об’єднання «Кондра і партнери» і співвласником ТзОВ «Аполюкс холдінг лімітед».

Розмір статутного капіталу ТзОВ «Інтенсив» складає 7 400 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *