ОСТАННІ НОВИНИ

Компостери і тренінги для вчителів. Міськрада Львова виділить активістам 92 тисячі на сміттєві проекти

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 15 березня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив виділення громадським організаціям коштів із міського бюджету на реалізацію двох проектів щодо поводження з відходами. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, із бюджету Львова виділять 92 600 гривень для ГО «Нуль відходів Львів» та Міжнародного благодійного фонду «Коровай». За ці кошти вони реалізовуватимуть два власні сміттєві проекти.

«Проект громадської організації «Нуль відходів Львів» передбачає встановлення компостерів для чотирьох будинків ОСББ, залучення мешканців до компостування харчових і побутових відходів. А в межах другого проекту, «Життя без пластику», для вчителів початкових класів та вчителів природничих наук проводитимуть тренінги про те, як зменшити використання пластику, замінити його іншими матеріалами, що менш негативно впливають на довкілля», – розповів в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради Сергій Сало.

На встановлення сміттєвих компостерів для чотирьох будинків ОСББ виділять 61 600 гривень, а на проект «Життя без пластику» – 31 000 гривень.

Договори з організаціями, які отримають бюджетні кошти на реалізацію власних проектів, мерія має підписати до кінця квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *