Грабіжника, який побив і «обчистив» свого знайомого, засудили до громадських робіт

|

Львів’янина, який побив та пограбував 41-річного знайомого, засуджено до 240 годин громадських робіт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Кримінальне правопорушення вчинене 40-річний зловмисник скоїв минулоріч у лютому в м. Винники. Між обвинуваченим та потерпілим на ґрунті особистих неприязних стосунків виник конфлікт, під час якого  зловмисник кулаками наніс йому шість ударів в обличчя, внаслідок цього, останній впав на землю, однак  злочинець на цьому не зупинився та наніс ще  один удар ногою у голову.

Після цього, скориставшись тим, що 41-річний чоловік  перебуває у безпорадному стані, правопорушник відкрито зірвав з його шиї шкіряну сумку у якій знаходився гаманець із грошовими коштами на суму  близько 17 тис. грн.

Зазначимо, що загальна сума завданих збитків становила понад 21 тис. грн.

Львівською місцевою прокуратурою №1 підтримувалось обвинувачення у суді стосовно 40-річного львів’янина, який обвинувачувався  у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1  ст. 125 та ч. 1 ст. 186 ККУ (умисне заподіяння легкого тілесного ушкодження та вчинення відкритого викрадення  чужого майна (грабіж).

Вироком Личаківського районного суду м. Львова порушника визнано винним у вчиненні інкримінованих злочинів та на підставі ст. 70 ККУ засуджено до остаточного покарання у виді 240 годин громадських робіт.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *