ОСТАННІ НОВИНИ

Ініціативна група «Першого грудня» закликала до чесних та демократичних виборів президента

Вероніка Рой

|

Ініціативна група «Першого грудня» закликала до чесних та демократичних виборів президента України, які відбудуться вже 31 березня 2019 року. Про це йдеться у звернення Ініціативної групи «Першого грудня» стосовно ситуації з виборами президента України, яке вони озвучили сьогодні, 13 березня, під час прес-конференції в Укрінформі, передає Львівський портал.

 

У своїй заяві члени групи зазначають, що дуже важливо, аби вибір українців був вільним і демократичним.

«Ми – за чесні вибори. Вибори без тих брудних технологій, які можуть скомпрометувати нас як державу, що заявила про свій намір бути цивілізованою. Ми – за відкритість змагання, тому рішуче виступаємо за обов’язкові прямі телевізійні дебати кандидатів у другому турі. Вони допоможуть обрати гідного претендента, а не «кота в мішку». Вони перегородять шлях дешевому популізму. Вони стимулюватимуть нашу з вами відповідальність», – йдеться у зверненні ініціативної групи.

Також члени групи «Першого грудня» закликали українців поставитися до виборів з відповідальністю. Адже, за їх словами, відповідальність за характер виборів лежить не лише на кандидатах і їхніх штабах, а й на українцях.

«Оскільки безпекові аргументи в нинішній ситуації стають щораз вагомішими, ми вважаємо, що сьогодні саме Петро Порошенко може якнайкраще гарантувати безпеку держави. З урахуванням цього ми й зробили свій вибір: 31 березня 2019 року, а потім, за потреби, і в другому турі підтримаємо Петра Порошенка», – додала група «Першого грудня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *