ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора троє мешканців Львівщини потрапило під колеса автомобілів

Соломія Григор'єва

|

Минулої доби на дорогах Львівщини потерпіло троє пішоходів. З травмами різного ступеню тяжкості вони були госпіталізовані в лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Близько 2.00 водій автомобіля «Опель Вектра», 31-річний житель Жовківського району, здійснив наїзд на пішохода, який раптово вийшов на дорогу. Чоловік доставлений у лікарню з діагнозом: політравма.

Ще два випадки сталися безпосередньо у Львові. Так, о 14.25 на зупинці громадського транспорту на проспекті Свободи під колеса маршрутки №53 потрапила 68-річна місцева мешканка. З відкритим переломом стегнової кістки вона госпіталізована у реанімацію.

Близько 19.10 на перехресті вулиць Княгині Ольги та Сахарова у Львові сталася ще одна ДТП. Поліцейські попередньо з’ясували, що водій автомобіля «ДЕУ Ланос», 32-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на жінку похилого віку. Потерпіла доставлена у лікарню з закритими переломами лонної та сідничной кісток.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *