ОСТАННІ НОВИНИ

На аукціоні продадуть п’ять комунальних приміщень у Львові

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада виставить на продаж п’ять комунальних приміщень, загальна площа яких становить понад 900 кв м. Відповідну ухвалу 11 березня прийняли під час сесії міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Всі п’ять приміщень продаватимуть на аукціоні, дата проведення якого наразі ще не визначена. Вони розташовані у Сихівському, Шевченківському та у Франківському районах міста.

Відтак на торги мерія виставить таку комунальну нерухомість:

  • нежитлові приміщенні першого поверху загальною площею 52,8 кв м на вул. Угорській, 9. Зараз вони перебувають на балансі ЛКП «Агенція ресурсів»;
  • нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 335,9 кв м на вул. О. Довженка, 6. Перебувають на балансі ЛКП «Хуторівка»;
  • нежитлові приміщення підвалу та першого поверху загальною площею 357,4 кв м на вул. Зустрічній, 2. Перебувають на балансі ЛКП «Збоїща-408»;
  • нежитлове приміщення цокольного поверху площею 17,7 кв м на вул. Крехівській, 10. Перебувають на балансі ЛКП «Янів-405»;
  • нежитлові приміщення напівпідвалу та першого поверху загальною площею 144,7 кв м на вул. Глибокій, 5. Зараз його орендує Об’єднання садівників-любителів та городників Львівщини, однак управління комунальної власності через суд хоче його виселити через нецільове використання об’єкта.

Стартова ціна кожного приміщення наразі також ще невідома.

Як повідомляв Львівський портал, міська рада взялась активно продавати елітну нерухомість на площі Ринок. Нещодавно вона виставила на аукціон приміщення на площі Ринок, 40.

Торік восени мерія за 5 млн грн продала підвальне приміщення на площі Ринок, 31. Його купило ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель», власником якого є депутат та бізнесмен Григорій Козловський. У грудні фірма його бізнес-партнера викупила приміщення першого поверху у кам’яницях №12, №13 на площі Ринок. А в лютому приміщення на площі Ринок, 38 викупила новостворена київська фірма.

Також нещодавно приміщення в історичному ареалі Львова у міськради викупила фірма помічника Дубневича. А восени минулого року вона викупила старовинну віллу на вул. Коновальця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *