ОСТАННІ НОВИНИ

У Славському горів відпочинковий комплекс. Пожежу гасили шість годин

Наталя Дуляба

|

Сьогодні вночі, 19 лютого, о 00:07 год. до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховій будівлі відпочинкового комплексу «Терем», що у Славському. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

На момент прибуття перших підрозділів рятувальників вогонь вже охопив дах будівлі та поширився перекриттям між четвертим та мансардним поверхом. При цьому пожежа супроводжувалася щільним задимленням.

«Поблизу місця виникнення пожежі було відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання. Найближче вододжерело розташоване на відстані близько 2,5 км. Тому гасіння здійснювалося за допомогою постійного підвозу води. Вогнеборці здійснювали ліквідацію пожежі двома шляхами: зсередини, у складі семи ланок газодимозахисної служби, які працювали в апаратах захисту органів дихання, та ззовні будівлі за допомогою автодрабин», – йдеться у повідомленні ДСНС.

На момент виникнення пожежі більшість мешканців відпочинкового комплексу самостійно покинули будівлю, рятувальники допомогли вийти на свіже повітря лише 5 туристам.

Займання ліквідувати вдалося лише о 06:06 год. Вогонь знищив дах та перекриття на площі 1000 кв м. Загалом пожежу гасили 49 рятувальників за допомогою 11 одиниць спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Наразі обставини події та причина виникнення загорання встановлюються.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *