ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати вимагають від Садового звіту про закуплені системи підрахунку пасажирів для комунальних маршруток

Наталя Дуляба

|

Протягом двох останніх років для 12 маршруток комунального АТП-1 придбали автоматизовану систему підрахунку пасажирів, втім дотепер жодної інформації про її роботу немає. Про це сьогодні, 14 лютого, під час сесії Львівської міськради повідомив депутат Ігор Зінкевич, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як зазначив Зінкевич, упродовж 2017-2018 років комунальне АТП-1 купило у у ТзОВ «Джемекіл» автоматизовану систему підрахунку пасажирів для 12 автобусів. Загалом на таку техніку із бюджету Львова витратили понад 400 000 гривень.

Депутати вже звертались до керівника АТП-1 Ореста Хамули та профільного департаменту міськради з проханням надати інформацію про подальшу долю цих систем, про те, на яких автобусах вони працювали, а також про підрахований пасажиропотік, втім отримали відмову.

«12 автобусів АТП-1 були оснащені автоматизованою системою підрахунку пасажирів, що дає можливість точно визначити не тільки пасажиропотік в загальному, а й пасажиропотік при кожній зупинці. Такі підрахунки мали б передаватись на сервер, де й мали б зберігатися. Тому просимо (міського голову Львова – ред) надати перелік автобусів, де була встановлена така система, скільки в касу було здано коштів за дні роботи автоматизованої системи, а також надати інформацію про підрахований пасажиропотік», – заявив Ігор Зінкевич.

Як повідомляв Львівський портал, закуплену автоматизовану систему підрахунку пасажирів комунальне АТП-1 не використовує.

Нагадаємо, у січні 2018 року очільник АТП-1 Орест Хамула розповідав, що підприємство придбало у ТзОВ «Джемекіл» 6 автоматичних систем підрахунку пасажирів Intranso Smart Counter 300V  та Intranso Smart Counter 200 c. Посадовець зауважував, що за допомогою таких систем вдасться вести онлайн-відеонагляд за автобусом, здійснювати підрахунок пасажиропотоку. І отриману інформацію будуть використовувати «для приймання правильних управлінських рішень».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *