ОСТАННІ НОВИНИ

Новостворена фірма екс-депутата відремонтує приміщення міськради Львова за 3,4 мільйона

Наталя Дуляба

|

ТОВ «БК Герц» виграло у тендері на ремонт п’ятого поверху Львівської міської ради, який оголосило ЛКП «Ратуша-сервіс» наприкінці січня. Про це йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Загалом у торгах участь взяли дві компанії – ТОВ «БК Герц» та ПП «Виробничо-комерційна фірма «Леандра». Умови тендеру передбачали, що поточний ремонт приміщень п’ятого поверху міської ради Львова не повинен перевищувати 3,5 мільйона гривень.

ПП «Виробничо-комерційна фірма «Леандра» запропонувало відремонтувати приміщення п’ятого поверху Ратуші за 3 275 404 гривні, однак тендерний комітет відхилив цю пропозицію через те, що підприємство не подало необхідного пакету документів.

Натомість переможцем стало ТОВ «БК Герц», яке зголосилося провести ремонт приміщень Ратуші за 3 452 887 гривень, що на 47 113 гривень менше від очікуваної вартості тендеру. Наразі ЛКП «Ратуша-сервіс» ще не підписало договір із компанією.

Відтак ТОВ «БК Герц» до 30 серпня має відремонтувати приміщення п’ятого поверху Львівської міськради загальною площею 2 140 кв м. Фірма повинна пофарбувати стіни і стелі; встановити плитку у коридорах, ламінат – у кабінетах, ковролін – у конферен-залах; встановити світильники, вимикачі та розетки; змонтувати комп’ютерну мережу; змонтувати радіатори і встановити батареї; відреставрувати мансардні вікна; утеплити дах.

Окремим пунктом у технічних умовах тендеру є ремонт вбиралень на п’ятому поверсі мерії. Там потрібно повністю замінити труби та встановити унітази, пісуари, туалетні кабінки, в тому числі й для людей з обмеженими можливостями, рукомийники, сушки для рук та дозаторів для мила. Також ТОВ «БК Герц» зобов’язане обладнати санвузли бойлером і LED-світильниками.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «БК Герц» створили півроку тому – у серпні 2018 року. Його засновниками є Олександр Здровецький, Дмитро та Ігор Гладиші.

Ігор Гладиш протягом 2010-2015 років був депутатом Львівської міськради від Партії регіонів, втім у 2012 році він вийшов із фракції. Також політик очолював міську організацію Партії регіонів.

Здровецький Олександр своєю чергою пов’язаний із низкою житлово-будівельних кооперативів, які зареєстровані на просп. В. Чорновола, 63. Також він володіє будкомпанією «Олдімстрой», та фірмою, що займається торгівлею пальним.

Основний вид діяльності ТОВ «БК Герц» вказаний як організація будівництва будівель. Розмір його статутного капіталу становить 4,9 мільйона гривень.

Нагадаємо, навесні 2018 року ЛКП «Ратуша-сервіс» оголошувало тендер на ремонт туалетів та коридорів у приміщенні Львівської міськради. У ньому перемогла фірма сина чиновниці мерії. Згодом через розголос договір із компанією таки розірвали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *