ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали групу злочинців, які обікрали авто за допомогою сканера

Соломія Григор'єва

|

Львівські копи затримали раніше судимих чоловіків, які пограбували автомобіль, скориставшись відповідним сканером. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

 

Вчора вдень, 11 лютого, до патрульних 1 батальйону надійшов виклик з вулиці Трещаківського, де невідомі особи, допоки чоловік заводив дитину в садок, викрали з автомобіля Fiat Doblo сумку. В ній були: банківські картки, 4000 гривень та документи на автомобіль. 43-річний заявник додав, що коли зачиняв автомобіль, увімкнув сигналізацію, а коли прийшов – вона була вимкнена.

Мешканець будинку поруч, який став свідком пограбування, помітив, як невідомі особи, які ймовірно вчинили крадіжку, поїхали на автомобілі Mercedes синього кольору і запам’ятав номер. Перевіривши у базі даних цей номерний знак, інспектори з’ясували, що зазначеним транспортним засобом керує раніше судимий за грабежі та крадіжки.

Обстежуючи прилеглі території, на вулиці Кульчицької патрульні побачили згаданий автомобіль. У ньому нікого не було. Не гаючи часу, патрульні сповістили про цей інцидент карному розшуку Залізничного відділу поліції. Однак, не встигли останні приїхати, як до автомобіля підійшли троє чоловіків і поїхали. Вони не здогадувалися, що за ними вже стежать патрульні.

Автомобіль прямував вулицею Петлюри, згодом, виїхав на Кульпарківську і припаркувався на вулиці Лікувальній. Там їх і затримали патрульні разом із розшуківцями. На місце події викликали слідчих. В присутності свідків з автомобіля вилучили брелок-сканер, гроші, банківські картки, дві переносні радіостанції, квитанції з ломбардів та інші речі.

Затриманими особами виявилися раніше судимі львів’яни віком: 36 років, 39 років та 41 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *