ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони висиляє з приміщення дитячу поліклініку у Львові

Андрій Котенський

|

Міністерство оборони виставляє на аукціон приміщення, де розташоване дитяче відділення 2-ї міської поліклініки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Як повідомили у мерії, проведення відкритого аукціону з продажу приміщень, де розташоване дитяче відділення заплановано Міністерством оборони України на 21 лютого.

«З 2000 року наша 2-а міська поліклініка м. Львова орендує приміщення на вул. Стрийській, 61, де функціонує дитяче відділення, яке обслуговує 3,5 тисячі дітей того мікрорайону, віком до 7 років. Воно вкрай потрібне мешканцям цього мікрорайону м. Львова, більшість яких – військові та їхні сім’ї.

Як нам стало відомо з листа Квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова Міністерства оборони України, 21 лютого 2019 року об 11.00 год. заплановано проведення відкритого аукціону з реалізації об’єкту нерухомого військового майна — нежитлових приміщень першого поверху у будівлі за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 61. З огляду на це, адміністрацію КНП «2 міська поліклініка м. Львова» зобов’язано вивільнити ці приміщення», — повідомила директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

У мерії переконують, що «з огляду на багаторічну роботу педіатричного відділення поліклініки, у якому працює 21 медичний працівник, та для якісного забезпечення дітей мікрорайону медичним обслуговуванням, доцільно зберегти це відділення у даному приміщенні».

До слова, в районі розташування педіатричного відділення 2-ї міської поліклініки відсутні вільні приміщення комунальної власності Львова для його переміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *