ОСТАННІ НОВИНИ

Із будинку в центрі Львова обвалилась частина балкону

Наталя Дуляба

|

Сьогодні вранці, 11 лютого, із будинку на вул. Медовій, 4, що в самому центрі Львова, відпав шматок балкону. Про це Львівському порталу повідомили на гарячій лінії міста.

 

Внаслідок події ніхто не постраждав. Саму ділянку вже встигли прибрати.

«Ділянка огороджена не буде, оскільки перегородить вихід із під’їзду. Задля безпеки протягом години балкон обтягнуть захисною сіткою. Враховуючи, що балкон перебуває у приватній власності, мешканцям буде скеровано припис щодо необхідності проведення невідкладних ремонтних робіт», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, це вже не перший випадок обвалу із будинків у центрі Львова із початку 2019 року. Протягом січня гіпсова ліпнина впала з міської 1-ої поліклініки, що на вул. Руській, 20, а згодом на просп. Шевченка обвалилась частина балкону. Також 1 лютого із будинку на вул. Дорошенка на 50-річного чоловіка впала штукатурка.

Після цього у міськраді Львова вирішили перевірити на аварійність фасади старовинних будівель, що розташовані в історичному ареалі міста.

Львівський портал писав про те, як діяти, коли на вас упав шматок будинку, і що слід обов’язково зробити для того, аби притягнути до відповідальності винних у вашому травмуванні. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *