ОСТАННІ НОВИНИ

Учні школи № 53 у Львові пішли на «канікули» через ГРВІ

Соломія Головіна

|

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради поки що не збирається впроваджувати карантин через ГРВІ у всіх навчальних закладах міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Як поінформували у мерії, навчальний процес буде призупинятись у тих навчальних закладах, де 20 і більше відсотків дітей відсутні з причин захворювання на ГРВІ.

«Управління освіти щоденно моніторить ситуацію із відвідуваністю шкіл Львова, а також ДНЗ. Про запровадження карантинних заходів у всіх навчальних закладах міста поки що не йдеться, оскільки епідпоріг ми ще не перетнули. Однак дуже важливо є «перервати ланцюжок» захворюваності. Тому відповідно до інформації навчальних закладів, навчальний процес буде призупинятись у тих школах, де 20 і більше відсотків дітей відсутні з причин захворювання на ГРВІ», – зазначила директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

За її словами, у зв’язку із зростаннями динаміки захворювання учнів у п’ятницю було прийнято рішення призупинити з 4 лютого 2019 року по 8 лютого освітній процес у початковій школі № 53.

Водночас сьогодні управління освіти аналізуватиме дані про відвідуваність навчальних закладів міста і за потреби будуть приймати відповідні рішення.

Як повідомляв Львівський портал, із кінця січня 103 школи на Львівщині закрились на карантин через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ, ще одна школа призупинила навчання через кір.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *