ОСТАННІ НОВИНИ

Нагородили найкращу спортсменку області, велосипедистку Олену Старікову

Соломія Головіна

|

Відбулась урочиста церемонія нагородження найкращої спортсменки Львівщини за підсумками грудня 2018 року Олени Старікової та її тренера Євгена Болібруха. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні  фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

 

Урочисту церемонію провели вчора, 31 січня.

Власне, це почесне звання Олена Старікова здобула завдяки успішним виступам на ІІІ етапі Кубку Світу (30.11 – 02.12.2018 р., м. Берлін, (Німеччина) завоювавши І місце в гіті на 500 метрів з місця, ІІІ місце в спринті з велосипедного спорту (трек) та на IV етапі Кубку Світу (14.16 – 16.12.2018 р, м. Лондон (Велика Британія) IV місце в спринті з велосипедного спорту (трек).

Також в межах заходу обрали найкращого спортсмена та спортсменку Львівщини 2018 року за рейтингом відділення НОК у Львівській області. Ними стали: кульовик Павло Коростильов, який першим серед усіх українських спортсменів виборов ліцензію на літні Олімпійські ігри 2020 року, та борчиня Алла Черкасова, яка стала чемпіонкою світу з вільної боротьби в Угорщині у ваговій категорії до 68 кг.

Довідка

Старікова Олена Вікторівна – народилась 22.04.1996 року у місті. Харків, вихованка Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 та Львівської школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту (трек), член національної збірної команди України з велосипедного спорту (трек). Представляє Львівську область та Збройні сили України.

Фото: управління фізичної культури

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *