ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК радить українцям скаржитись у поліцію на «гречку» і незаконну агітацію

Олена Карп'юк

|

У разі виявлення фактів незаконної агітації чи підкупу виборців громадяни мають першочергово звертатися до поліції із відповідною заявою. Про це заявила голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук, повідомляє Укрінформ.

 

«Потрібно звертатись до поліції. Ви можете і нас повідомляти про це, але звертатись і фіксувати цей факт потрібно саме в поліції», – пояснила голова ЦВК.

Зазначимо, вибори Президента України відбудуться 31 березня цього року. Виборча кампанія офіційно стартувала 31 грудня.

Проведення цьогорічних президентських виборів обійдуться державі у 2,3 мільярда гривень. Подавати свою кандидатуру на участь у виборах Президента України політики можуть включно до 3 лютого.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно у Львові затвердили майже 200 місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації кандидатів на пост Президента України.

Також у Львові хотіли заборонити політичну рекламу та агітацію у закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, інших комунальних підприємствах, установах та міських організаціях. Втім для прийняття такого рішення депутатам міської ради забракло голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *