ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі пройшла без втрат

Олена Карп'юк

|

Протягом суботи, 19 січня, російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, при цьому вони один раз використали озброєння, заборонене Мінськими угодами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Минулої доби у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли по позиціях українських захисників велися поблизу Широкиного, Пісків, Мар’їнки, Лебединського, Павлополя, Красногорлівки та Водяного. Вогонь ворог вів із з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, мінометів та стрілецької зброї.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв наші позиції біля хутора Вільний із великокаліберних кулеметів, а також в районі селища Станиця Луганська – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок бойових дій військ жоден український військовослужбовець не постраждав.

Підрозділи Об’єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 19 січня одного окупанта було знищено та одного поранено.

Протягом поточної доби ворог здійснив обстріл позицій наших військ з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *