ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобиччанин здав свій телефон у ломбард, а поліції сказав, що його вкрали: йому «світить» тюрма

Олександр Косик

|

Здавши у ломбарді свій телефон, дрогобичанин звернувся у поліцію із заявою про його крадіжку. За завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Дрогобицький відділ поліції у вересні минулого року звернувся 27-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що під час проїзду в маршрутному таксі невідома особа з кишені його куртки викрала мобільний телефон.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування, під час якого виявили телефон у одному з ломбардів міста.

Також правоохоронці з’ясували, що туди його здав сам «потерпілий», а після цього він пішов у поліцію та написав заяву про крадіжку.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та ч.1 ст.384 (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до двох років позбавлення волі. Досудове розслідування завершено, матеріали скеровані на розгляд суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *