ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка, що представила Україну на «Місіс Всесвіт», отримала титул «TOР of UNIVERSE 2018»

Соломія Григор'єва

|

Львів’янка Уляна Оксенюк, яка перемогла у конкурсі «Місіс Україна» та боролась за звання «Місіс Всесвіт» у Філіппінах, була обрана в ТОП-5 особливих премій «Mrs Universe» та здобула титул «TOР of UNIVERSE 2018». Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Дуже дякую журі, що мені довірили корону і звання MRS TOP of UNIVERSE 2018, адже це дуже відповідальний титул, тому що я тепер входжу до складу журі міжнародного конкурсу краси, мене делегували на конкурс Women of the Universe, який відбудеться в США 2019.

Один з моїх найголовніших обов’язків : організувати наступного року міжнародний форум за участю титулованих жінок з усього світу у себе на батьківщині. Дуже хочу, щоб саме наше місто приймало гостей! Львів, ви як, готові до цього масштабного престижного дійства?

І найважливіше – тепер я зобов’язана представлятиму свою соціальну програму” Відповідального батьківства” та бути мотиваційним спікером в різних куточках світу. Вже погодженні домовленості з Індією та Філіппінами! Власне це і є моя найголовніша “корона”», – написала Уляна Оксенюк.


Довідка

Уляна Оксенюк – сімейний адвокат, юрист із сімейного права. Співзасновник ресторану «DELIZIA», в якому виконує обов’язки керівника, діловода, бухгалтера, дизайнера. Власниця салону ексклюзивних вечірніх та весільних суконь «VALERI».

Найбільшим своїм надбанням, досягненням і багатством вважає своїх трьох дітей, сім’ю та батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *