ОСТАННІ НОВИНИ

«Динамо» у Львові розгромило «Карпати»

Юлія Шпак

|

У суботу, 8 грудня, у Львові на стадіоні «Україна» ФК «Карпати» приймали київське «Динамо». Матч завершився з рахунком 4:0 на користь гостей. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

 

Волею футбольного календаря, «Карпати» завершували рік поєдинком проти київського «Динамо». Мотивація на гру зашкалювала в обох команд: «зелено-білі» хотіли перервати безвиграшну домашню серію, а кияни жадали помститися за поразку в матчі першого кола.

Матч розпочався дуже динамічно – вистачало як моментів, так і боротьби, за що гравці обох команд регулярно отримували попередження. «Карпати» створили перший реальний момент – Карраскаль розстрілював Бойка, але кіперу на допомогу прийшов Бурда – кутовий. Наступний момент в активі Мякушка, який сильно цілив із лінії карної – вище воріт. Але забило «Динамо». Красиво, ефектно, але завдяки рикошету. Віктор Циганков сильно пробив зі штрафного, але м’яч зачепив спину Ербеса, змінив траєкторію і влетів точно в дев’ятку.

Попри гол, «Карпати» грали ефектно та яскраво, намагалися постійно атакувати і в них вдавалося все, за винятком хіба точних завершальних ударів.

На перерву команди пішли за мінімального рахунку, але вже на початку другого тайму кияни забили вдруге. Микола Шапаренко переадресував м’яча в штрафний, захисники «Карпат» не вслідкували за Циганковим і той низом пробив у ворота Кучинського – 0:2.

Навіть за такого рахунку у «Карпат» було достатньо шансів, щоб відігратися. Той же Карраскаль мав дві-три прекрасні нагоди, чого вартий лише вихід сам на сам, який колумбієць завершив у непритаманній для нього манері. Не влучив він у ворота і з гострого кута, після подачі зі штрафного.

А завершився матч просто жахливо – Шапаренко та Циганков ловили «левів» на випадах і забивали у дальній кут воріт Кучинського. Таким чином Циганков оформив хет-трик і подарував своїй команді свято. Для «Карпат» кінець 2018 року видався змазаним.

Фото: ФК”Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *