ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський стоматолог реконструює офісну будівлю на Перфецького

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 7 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради видав Ярославу Котуру містобудівні умови та обмеження на реконструкцію офісної будівлі на вул. Перфецького, 14. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Виконком своїм рішенням дозволив Ярославу Котуру реконструювати існуючу сьогодні триповерхову офісну будівлю, у якій розташована його стоматологія. До будинку планують добудувати два поверхи, повністю оновити фасад та облаштувати позаду 21 паркомісце.

«Позаду будівлі є наша територія, де плануємо облаштувати 21 паркомісце, також місце для паркування є перед будівлею, є ще вулиці. Сам будинок зараз має три поверхи, потім – п’ять. Загалом потім тут працюватиме 120 людей», – розповів Ярослав Котур.

Як зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, зараз площа офісів на вул. Перфецького, 14 становить 1500 кв м, після реконструкції вона збільшиться до 2700 кв м.

Також виконком встановив, що висота реконструйованого офісного центру не повинна перевищувати 22 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Ярослав Котур є співвласником ТзОВ «Сім», яке зареєстроване саме на вул. Перфецького, 14. Підприємство займається стоматологічною практикою, розмір його статутного капіталу складає 50 копійок. Станом на 1 листопада ТзОВ «Сім» має 442 гривні податкового боргу.

Нагадаємо, авторинок на вул. Перфецького планують забудувати 8 багатоповерхівками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *