ОСТАННІ НОВИНИ

«Право на гідні пологи». Майбутніх батьків запрошують у Львові на форум

Соломія Головіна

|

У Палаці культури ім. Гната Хоткевича 9 грудня відбудеться форум «Право на гідні пологи», який відбувається у рамках загальнонаціональної кампанії привернення уваги до проблем сімей в українських містах на право на природні пологи, гідне ставлення та дотримання медичних протоколів ведення нормальних пологів.  Про це повідомляє  ГО «Батьки в дії».

 

У програмі передбачаються такі блоки:

– права жінок і сімей під час вагітності, на пологах та післяпологовий період

– приклади кампаній з покращення умов у пологових будинках Львова та Івано-Франківську

– багато корисної інформації про ведення пологів і підготовку до них.

Також під час форуму ми будемо багато говорити про сучасний стан пологових справ у Львові.

Серед спікерів: Олена Мишелова  –  тренер-консультант з супроводу вагітності та інструктор курсу підготовки до пологів; Роксолана Ортинська-Гривул – практикуючий психолог та психотерапевт за методами кататимно-імагінативної психотерапії і танцювально-рухової терапії; Олена Перкін – сертифікована консультантка з грудного вигодовування; Роман Ворона – лікар акушер-гінеколог Київського міського пологового будинку № 5.

Форум вже відбувся у Івано-Франківську, далі після Львова – Черкаси, Житомир, Ужгород.

Додамо, що захід розпочнеться  об 11.00. Участь є безкоштовною, зареєструватися можна тут.

Як повідомляв раніше Львівський портал, зараз у Львові триває конкурс на посаду директора Львівського перинатального центру. Загалом є п’ятеро кандидатів: завідувач гінекологічним відділенням перинатального центру Ірина Біль; директор Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення Марія Малачинська; акушер-гінеколог перинатального перинатального центру та головний спеціаліст відділу материнства і дитинства департаменту охорони  здоров’я Львівської ОДА Володимир Лех; в.о. директора перинатального центру Ігор Потапов та акушер-гінеколог у пологовому будинку №1 Михайло Степанчак.

Раніше Львівський портал робив інтерв’ю із однією з кандидаток на посаду Марією Малачинською, яка розповіла, як їй вдалося перетворити комунальний заклад у сучасний, успішно працюючий центр  репродуктивного здоров’я, детальніше про це, читайте тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *