ОСТАННІ НОВИНИ

На Бродівщині оштрафували підприємство, яке незаконно добувало зі свердловин воду

Олена Карп'юк

|

Під час планової перевірки у Бродівському районі екологи встановили, що ТзОВ «Броди Агро» порушило права державної власності на води і на надра. Про це Львівському порталу повідомили у Держекоінспекції Львівщини.

 

Екологи виявили, що підприємство незаконно добувало підземні прісні води зі свердловин у селі Шнирів Бродівського району, адже не мало дозволів на спеціальне водокористування та на користування надрами.

Відтак екоінспектори видали припис щодо обов’язкового усунення правопорушень, а також нарахували 90 662,57 грн збитків, які має сплатити ТзОВ «Броди Агро».

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Броди Агро» займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Засновниками товариства є дві київські фірми «Лани Агро» та «Центр Дар», кінцевими бенефіціарами яких є австрієць Моріс Табасінік та американець Джордж Рор.

ТзОВ «Броди Агро» зареєстроване у селі Шнирів Бродівського району, розмір його статутного капіталу становить 100 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *