ОСТАННІ НОВИНИ

Лучниця Вероніка Марченко стала найкращою спортсменкою Львівщини

Олена Карп'юк

|

У листопаді найкращою спортсменкою області обрали 25-річну лучницю Вероніку Марченко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

 

Вероніку Марченко визнали кращою спортсменкою місяця під час традиційного голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту ЛОДА та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області.

Це почесне звання Вероніка Марченко здобула завдяки успішному виступу на чемпіонаті світу серед військовослужбовців зі стрільби з лука, який проходив 11-16 листопада цього року в м. Тегеран (Ісламська Республіка Іран). На цьому чемпіонаті спортсмен-інструктор Навчально-спортивної бази літніх видів спорту (м. Львів), старший сержант Вероніка Марченко виборола бронзову нагороду в особистому заліку зі стрільби з лука.

Урочисте нагородження спортсменки відбудеться вже найближчим часом.

Зазначимо, лучниця Вероніка Марченко є чемпіонкою Європи-2016 в індивідуальному та командному заліку, майстром спорту міжнародного класу. У травні 2016 року її визнали найкращою спортсменкою України.

Фото: Львівський державний університет фізичної культури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *