ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Стрийського ринку збудують багаторівневий паркінг та офісний центр

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив детальний план території у районі вул. Волоської, який передбачає будівництво торгово-офісного центру та багаторівневий паркінг на 5-6 поверхів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Багаторівневий паркінг на 180 місць планують збудувати впритул до будівлі на перехресті вул. Шота Руставелі та вул. Волоської. Поруч із ним зведуть торгово-офісну будівлю із підземним дворівневим паркінгом.

Зазначимо, що забудовник, ПП «Мега-Тех», хотів спорудити торгово-офісний центр висотою майже у 22 м, втім місцеві мешканці виступили проти і домоглися, щоб компанія понизила висотність. Відтак висота майбутнього центру змінюватиметься каскадом від 10 метрів (3 поверхи) до 21,6 м (6 поверхів).

Як розповів керівник цього проекту Мар’ян Кардаш, компанія неодноразово вела перемовини з місцевими мешканцями, тож пообіцяла облаштувати біля торгово-офісного центру громадський простір, ігровий майданчик, встановити підземні сміттєві контейнери та висадити зелень. Також він запевнив, що ПП «Мега-Тех» підпише з міською радою меморандум, у якому гарантуватиме виконання всіх вказаних вимог.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ПП «Мега-Тех» заснували у 1999 році, його власником є Дмитро Вітик. Він також володіє торгово-виробничою компанією «ДС», яка займається нерухомістю, та ТзОВ «Гордан і К», що виробляє будівельні вироби із пластмаси.

Основний вид діяльності ПП «Мега-Тех» вказаний як надання інших допоміжних комерційних послуг. Розмір статутного капіталу складає лише 1 000 гривень. Також станом на листопад компанія має більше 4700 гривень податкового боргу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *