ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть у природознавчий музей на безкоштовну виставку

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 28 листопада, з нагоди 100-річчя Національної академії наук України львів’ян та гостей міста запрошують у Державний природознавчий музей на безкоштовну виставку «Мистецтво виживання». Про це йдеться на офіційній сторінці музею у Facebook, передає Львівський портал.

 

Виставка «Мистецтво виживання», яка працює у музеї вже четвертий рік поспіль, присвячена здатності живих організмів пристосовуватися до умов навколишнього середовища.

«Усі знають, що кожна тварина, пристосувавшись до життя в певному середовищі, створила свій унікальний дім. Усі особливості тварин і їхньої поведінки насправді зовсім не випадкові, й мають важливе значення для життя у природі. Завдяки спеціальним пристосуванням, що формувалися впродовж тривалого часу, тварини розвинули дивовижне мистецтво виживання. Ідеї ж природи виявилися настільки досконалими, що впродовж віків людина намагалася розгадати таємниці пристосування тварин до навколишнього середовища і використовувала досвід природи для повсякденного життя», – розповідають куратори виставки.

Виставка «Мистецтво виживання» працює з 11:00 до 18:00 год., крім понеділка і вівторка. Вхідний квиток для всіх охочих сьогодні, 28 листопада, є безкоштовним.

Зазначимо, що Державний природознавчий музей розташований на вул. Театральній, 18.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *